Τραπεζικός τομέας
 

Η Πρόληψη ατυχημάτων και επαγγελματικές ενώσεις, τοποθετεί πολύ υψηλές απαιτήσεις από βιντεοεπιτήρησης τράπεζες. Ο τραπεζικός  μοντέλο της φωτογραφικής μηχανής συνδυάζει την πιστοποίηση πρόληψη των ατυχημάτων που απαιτούνται για τις αιτήσεις τράπεζα με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια των δεδομένων και εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Για τις φωτογραφικές μηχανές που χρησιμοποιούνται σε ΑΤΜ,  προσφέρει μια ειδική σειρά ολοκλήρωσης που έχει εγκατασταθεί απευθείας στο αυτόματες ταμειακές μηχανές και τα έγγραφα της εξόδου σε μετρητά. Το νομικά δεσμευτικό εικόνες των πιθανών απατεώνων ή βάνδαλοι μπορούν να διαβιβάζονται στην αστυνομία χωρίς καθυστέρηση.

Συστήματα Ασφαλείας 

Το σύγχρονο δίκτυο  τεχνολογίας φωτογραφική μηχανή περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών για να είναι δυνατή η αποτελεσματική εγκατάσταση και την ανάπτυξη των ελέγχων της ασφάλειας. Αυτές οι φωτογραφικές μηχανές είναι μια φθηνή εναλλακτική λύση σε μια υπηρεσία ασφάλειας: μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τα «κρίσιμα» σημεία γύρω από τις εγκαταστάσεις, που λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο και ακόμη διαμορφωθεί για να προκαλέσει ένα γεγονός που βασίζεται συναγερμού. Με τη βοήθεια της  κάμερες, για παράδειγμα, μια ενιαία πύλη κάτοχος μπορεί επίσης να έχει σαφή άποψη για όλες τις εισόδους κτιρίων και χρήση του ολοκληρωμένου ενδοσυνεννόηση για να μιλήσετε με τους επισκέπτες ή για να ανοίξει τις πύλες / εμπόδια.


Βιομηχανία
 

Είτε χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση εμπλοκή ιμάντες μεταφοράς, για να παρακολουθήσουν πάνω από τα δώματα των φυτών, να παρακολουθεί από απόσταση τα μηχανήματα παραγωγής ή για να καταγράψει τις δραστηριότητες στο μακροπρόθεσμο εγκαταστάσεις δοκιμών - κάμερες μπορούν να διευκολύνουν τις βιομηχανικές διαδικασίες αναλαμβάνοντας διάγνωση και παρακολούθηση εργασιών. Σε περίπτωση βλάβης, οι κάμερες αυτόματα συναγερμούς θέμα αυτό και, χάρη στην υψηλής ανάλυσης εικόνες τους, επιτρέπει αξιόπιστη απομακρυσμένη διαγνώσεις. Οι βιομηχανικές εφαρμογές είναι συνήθως πολύ απαιτητικό, όμως, η  εξωτερική μοντέλα είναι παντός καιρού και πιστοποιηθεί σύμφωνα με το IP65 βιομηχανικό πρότυπο.

Δημόσιος Τομέας
 

Η ανάγκη να μειωθεί το κόστος αποτελεί πλέον ύψιστη προτεραιότητα στις περισσότερες πόλεις και κωμοπόλεις, και  κάμερες προσφέρουν μια ιδανική ευκαιρία για να ελαφρύνει το οικονομικό βάρος. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν, για παράδειγμα, να παρακολουθούν τα επίπεδα του νερού όλο το εικοσιτετράωρο σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων εξάλειψη ακριβά προσωπικού που κάνει περιπολίες ελέγχου. Στην κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών, οι κάμερες βοηθούν το προσωπικό να παρακολουθεί όλα τα κομμάτια μαζί και να παραδώσει απολύτως επίκαιρες ανακοινώσεις επιβίβαση στους επιβάτες περιμένουν στις πλατφόρμες.

Webcam
 

Αν οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θέλουν να χρησιμοποιήσουν τους ιστοχώρους τους για να προσελκύσουν τους τουρίστες να έρθουν και να επισκεφθείτε, οι εφαρμογές της κάμερας μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται. Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα εικόνας τους, κάμερες χρησιμοποιούν μια ολοκληρωμένη γεννήτρια λογότυπο για να εξασθενίσει σε λογότυπα των τοπικών εταιρειών και των χορηγών - μια φωτογραφική μηχανή που παράγει έσοδα από διαφημίσεις μπορεί να καταβάλει η ίδια μακριά δεν χρόνου. Αλλά μπορείτε να βρείτε κάμερες, ακόμη και σε μέρη όπου λίγοι τουρίστες τολμούν να πάνε - παρατήρηση καιρικές συνθήκες για παράδειγμα, ή στην αέναη του πάγου της Ανταρκτικής.

Αρχική Ασφαλείας
 

Τι πρέπει να κάνετε όταν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι καλά στο εξοχικό σας; Πώς μπορείτε να προστατεύσετε το σπίτι σας στην πόλη από διαρρήξεις; μπορείτε τώρα να εγκαταστήσετε ένα επαγγελματικό σύστημα ασφαλείας για την προστασία ιδιοκτησία σας. Εκτός από την κάμερα, το μόνο άλλο πράγμα που χρειάζεστε είναι ένα κανονικό PC με πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Ρυθμίστε το σύστημά σας, συνδέστε αναλόγως και κοιμούνται σε ειρήνη. Και ακόμα και όταν δεν είστε στο σπίτι, μπορείτε να το ελέγξετε τα πράγματα από την προβολή εικόνων της φωτογραφικής μηχανής στο Διαδίκτυο. Η κάμερα μπορεί να εκδώσει μια ειδοποίηση για να σας μέσω e-mail, τα γραπτά μηνύματα ή κάθε τηλεφωνικής κλήσης.

 

Support

Tel.: +30 2231 302 378

email: support@c4eye.gr 

 

Facebook

Που θα μας βρείτε;

C4eye
Όθωνος 45
351 00 Λαμία
Ελλάδα

Τηλέφωνα:
+30 2231 302 378
+30 2231 300 296

Fax:
+30 211 800 8458

http://www.C4eye.gr

info@c4eye.gr
sales@c4eye.gr 

Συνδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 29 επισκέπτες και κανένα μέλος

Είσοδος Χρήστη