Η εταιρεία μας δίνει προτεραιότητα, μεγάλη βαρύτητα και προσοχή στην εκπαίδευση των συνεργατών μας αφού αυτή συνάδει µε την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας και την αξιοποίηση µελλοντικών επενδύσεων. Στα πλαίσια αυτά και σε συνεργασία µε στρατηγικούς προμηθευτές της, η C4eye διοργανώνει στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην περιφέρεια (αναλόγως τη ζήτηση), Εκπαιδευτικά Σεμινάρια και Webinars µε σκοπό την εκπαίδευση των συνεργατών σε νέες τεχνολογίες έτσι ώστε να μπορούν να επιλέξουν την καταλληλότερη λύση και να την ενσωματώσουν στην εκάστοτε ανάγκη των πελατών τους. Επίσης µέσω του ηλεκτρονικού Newsletter (C4EYE NEWS) παρέχονται όχι µόνο πληροφορίες για νέα προϊόντα και συνεργασίες αλλά και χρηστικά tips σε επίπεδο Marketing και Πωλήσεων. 

Παράλληλα οι εταιρείες που συνεργαζόμαστε αναπτύσουν συνεχώς νέες εκδόσεις λογισμικού για τα προϊόντα τους.

Μέσα από το Software Downloads στο site της εταιρείας μας C4eye.gr μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με όλες τις τελευταίες ενημερώσεις και να κάνετε λήψη αυτών των ενημερώσεων λογισμικού ΔΩΡΕΑΝ από το Internet.

Η ενότητα υποστήριξης παρέχει τις επαφές και τις διαδικασίες που χρειάζεστε, αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα και την τεχνολογία μας. Μέσα από το φόρουμ των χρηστών μας, μπορείτε να ανταλλάξετε ιδέες και πληροφορίες με άλλους χρήστες των προϊόντων μας, να βρείτε εγχειρίδια οδηγιών και γρήγορες πληροφορίες σχετικά με προϊόντα και ενημερωτικό υλικό.

Η C4eye δεν υπόσχεται κάτι περισσότερο από ότι η τεχνολογία μας μπορεί να χειριστεί.
 

DOWNLOADS

Support

Tel.: +30 2231 302 378

email: support@c4eye.gr 

 

Facebook

Που θα μας βρείτε;

C4eye
Όθωνος 45
351 00 Λαμία
Ελλάδα

Τηλέφωνα:
+30 2231 302 378
+30 2231 300 296

Fax:
+30 211 800 8458

http://www.C4eye.gr

info@c4eye.gr
sales@c4eye.gr 

Συνδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 22 επισκέπτες και κανένα μέλος

Είσοδος Χρήστη